Kurš gan nav ēdis visā pasaulē tik iecienīto šokolādes batoniņu “Snickers”?! Lūk, iedvesmojoties no tā, esam sagatavojuši “Snickers” tortes recepti!
Tā ir ne tikai debešķīgi garda, bet arī izskatās labi, kas nozīmē to, ka šī torte var rotāt arī tavu svētku galdu, turklāt tā ir visnotaļ ātri un viegli pagatavojama! Garšos gan lieliem, gan maziem! Noteikti ir vērts pamēģināt, jo kūkas ir jāēd!
Lasi vēl: Fotorecepte. Rulete “Bounty” – vienkārši, ātri un gardi!
SASTĀVDAĻAS:
- 4 olu baltumi;
- 500 g cukurs;
- 400 g iebiezinātais piens;
- 250 g sviests;
- 200 g zemesrieksti;
- 4 olas;
- 1 glāze krējums;
- 1,3 glāze kviešu milti;
- 0,5 glāze kakao pulveris;
- 1 tējk. cepamais pulveris;
- 0,5 tējk. sāls.
PAGATAVOŠANA.
Pagatavo bezē. Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Turpina kult un pakāpeniski pievieno 250 g cukura. Bezē cep cepamajā formā (26 cm diametrā) 30 minūtes 170 grādos.
Sagatavo krēmu. Vārītu iebiezināto pienu sakuļ ar 150 g mīksta sviesta.
100 g mīksta sviesta sakuļ ar cukuru. Nepārstājot kult, pa vienai pievieno olas. Pēc tam krējumu. Atsevišķā traukā savieno visas sausās sastāvdaļas – miltus, sāli, cepamo pulveri un kakao. Sauso maisījumu pievieno mitrajai masai un nedaudz samaisa. Cepškrāsni uzkarsē līdz 160 grādiem. Cepamo formu ieziež ar sviestu un piepilda ar mīklu. Cep 30-40 minūtes.
Biskvītu atdzesē un sagriež divās daļās. Daļu biskvīta apsmērē ar pusi krēma un biezā kārtiņā apkaisa ar sasmalcinātiem grauzdētiem zemesriekstiem. Visu nosedz ar bezē, apsmērē ar otru pusi krēma un apkaisa ar zemesriekstiem. Pa virsu liek otru daļu biskvīta, nedaudz nospiež. Pāri lej šokolādes glazūru un apkaisa ar atlikušajiem zemesriekstiem.
Lai labi garšo!
Lasi vēl: Recepte. Torte “Skudrupūznis” – 10 minūtes un gatavs!